trouwen met plezier - voor een persoonlijke ceremonie
Hoewel ik met veel plezier in elke gemeente van Nederland wil trouwen, wil ik jullie ook melden hoe leuk de gemeenten zijn waar ik nu trouw.

Rozendaal, een prachtig pittoresk dorp in Gelderland met drie geweldige trouwlocaties; The Hunting Lodge, Kasteel Rozendael en het Gemeentehuis.

Rheden, een gemeente verdeeld over zeven totaal verschillende maar mooie dorpen; Velp, Rheden, De Steeg, Ellecom, Dieren, Spankeren en Laag Soeren.

Deze zeven dorpen hebben een groot aantal huwelijkslocaties.

Een mooi kasteel, een bijzonder Landgoed, een geweldig hotel en meerdere kerken die tegenwoordig voor een burgerlijk huwelijk hun deuren openen.

Verder biedt de gemeente Rheden ook mogelijkheden om op een door jullie zelf gekozen locatie te trouwen.

Dat geldt ook voor de gemeente Overbetuwe. Deze gemeente, vroeger bewoond door Germanen, Batavieren en Romeinen, biedt in haar twaalf dorpen gelegen tussen de fruitboomgaarden diverse trouwlocaties. 

En dan natuurlijk de gemeente Arnhem met als centraal middelpunt de stad Arnhem en haar Eusebiuskerk. Ook Arnhem biedt prachtige locaties, maar ook is het mogelijk om een eigen locatie te kiezen.

Wanneer:

Trouwen doe je op het moment dat jullie past.

Wat mij betreft  kan dat op elke dag van de week ook  op zon- en feestdagen. 
Het is bijvoorbeeld heel leuk om 's avonds te trouwen, met al jullie gasten erbij net voor het feest begint.

Ook hier hebben we weer de medewerking van de gemeenten voor nodig.
Maar zoals al eerder gemeld, er zijn mouwen aan te passen, er zijn altijd oplossingen te bedenken. Ik denk daar graag in mee.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint